Cupping

Bij de standaard methode van cupping, worden cups geplaatst en vacuüm gezogen op een bepaalde locatie van het lichaam en blijven daar vervolgens een aantal minuten staan.
Een andere methode om cupping toe te passen is door de geplaatste cups te bewegen over de huid. Voorafgaand hieraan, wordt de huid gemasseerd met een zachte olie.
Het belangrijkste effect van cuppen is een algehele verbetering van de circulatie van de energie en het bloed, waardoor veel processen soepeler en gemakkelijker kunnen verlopen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.


Triggerpointtherapie

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen die niet alleen pijn in de spieren veroorzaken, maar ook in de nabijgelegen zenuwbanen en lichaamsdelen. Ze kunnen ontstaan door tal van oorzaken waaronder stress, overbelasting, verwondingen en sportblessures. 
Bij triggerpointtherapie wordt druk uitgeoefend op de verkrampte plekjes in de spieren. Hierdoor kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen verbeteren.


Chinese voetreflexmassage

In China is voetreflexmassage als officiële therapie erkend. Al sinds duizenden jaren hebben doktoren en therapeuten in China bewezen dat de mens zijn gezondheid kan behouden door het toepassen van voetreflexzonetherapie.
De Chinese voetbehandeling is op twee systemen gebaseerd. Er wordt  gewerkt op de acupunctuurpunten  op de voeten en op de zones die overeenkomen met de organen en weefsels van het lichaam. Door het behandelen van de specifieke punten en reflexzones, kunnen lichamelijke klachten geheel of gedeeltelijk verdwijnen.


Bodymassage 

Je kunt in mijn praktijk ook terecht voor een ontspannende lichaamsmassage. Vaak combineer ik deze vorm van masseren met andere healing-methodes, zoals triggerpointtherapie, cupping, voetreflexmassage of de Breuß-massage. Je kunt ook kiezen voor een deelbehandeling (rug, nek en schouders). Door de relaxte manier van masseren komt men in een totale ontspanning terecht, waardoor belastende energieën en gifstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Met nadruk vermeld ik, dat je bij mij niet terecht kunt voor erotische massages!